Plan van aanpak

Je eigen succesvolle website in 6 stappen

1. Oriëntatie

We gaan op date. Jij en ik. We maken informeel kennis. Jij vertelt me jouw verhaal. Wat doe je? Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf? Wat wil je bereiken met je website? Op al die vragen zoeken we samen een antwoord.

2. Analyse

Na onze gezellige date ga ik aan de slag! Ik verwerk alles wat ik van jou heb opgestoken in een conceptuele voorstelling van je website. Deze overlopen we samen en werk ik bij tot het helemaal klopt.

3. Design

Eens we samen de opbouw en klemtonen van de website bepaald hebben, maak ik er iets moois van. Rekening houdend met je logo en huisstijl ontwerp ik een look & feel op maat van jouw bedrijf en je klanten.

4. Ontwikkeling

Nadat het ontwerp door jou is goedgekeurd, bouw ik je website. Dat doe ik met WordPress. Je website zal perfect werken op alle apparaten en goed gevonden worden in zoekmachines.

5. Lancering

En dan is het zo ver… de lancering! We leggen die datum zo snel mogelijk vast, zodat alles op tijd klaar is. Ik help je om van de lancering van je website een ‘big deal’ te maken.

6. Opvolging

In een training van +/- 1 uur leer ik je werken met WordPress. Foto’s opladen of nieuwe pagina’s toevoegen, je leert het zo. Ook na de oplevering blijf ik beschikbaar voor hulp en ondersteuning.

Een succesvolle website moet:

  • Er goed uitzien.
  • Het verhaal achter de organisatie vertellen.
  • De doelgroep aanspreken.
  • Goed gevonden worden in zoekmachines.
  • Werken op alle mogelijke apparaten.
  • Makkelijk up-to-date te houden zijn.

Om aan die voorwaarden te voldoen, gaan we gestructureerd te werk.

Mijn plan van aanpak is een proces van 6 stappen waarmee het succes van je website gegarandeerd is.

Klaar voor de 1e stap?