E-Commerce

Van eenvoudige productcatalogus naar een omnichannel strategie
Extra rendement met je E-shop

Ik ben altijd voorzichtig om mezelf een specialist in iets te noemen. Er zijn immers even veel meningen als specialisten. Toch durf ik vandaag stellen dat ik een unieke specialisatie ontwikkeld heb in E-commerce. In 2006 maakte ik mijn eerste kleine webshop op basis van OsCommerce gekoppeld aan het artikel- en facturatiepakket van de klant. Ondertussen heb ik meegewerkt aan +/- 300 webshops.

Groot of klein, winstgevend of verlieslatend, mooi of lelijk, ik denk ze ongeveer allemaal gezien te hebben. Daarnaast heb ik zelf ook reeds een aantal webshops uitgebaat en was ik van 2012 tot 2014 E-commerce coördinator voor de grootste Elektro aankoopgroepering van België.

Ik heb nog steeds veel te leren, maar weet ondertussen toch al goed op welke knoppen je moet drukken om de ROI van je webshop te verhogen.

Zit je met vragen rond je webshop of wil je er één gaan starten? Misschien wil je je conversieratio verhogen om meer rendement uit je webshop te halen? Geef me een seintje en we bespreken het eens over een bakje koffie. Je kan me ook inhuren als E-commerce consultant mocht je nu al overtuigd zijn.

E-commerce referenties

Je zoekt een E-commerce specialist?

Ik heb een pak praktijkervaring in E-commerce. Hieronder kan je vrijblijvend contact opnemen met al je e-commerce gerelateerde vragen.